Keçileriyle kurduğu bağ Tunceli'nin Pülümür ilçesinde dikkat çekti

Tunceli'nin Pülümür ilçesi Uzun Evler köyünde keçilerini otlatan Sezer Aksöyek ile sürüsü arasındaki sıcak anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yayın Tarihi: 11.07.2026 12:09
Güncelleme Tarihi: 11.07.2026 12:12

Keçileriyle kurduğu bağ Tunceli'nin Pülümür ilçesinde dikkat çekti

Keçileriyle kurduğu bağ Tunceli'nin Pülümür ilçesinde dikkat çekti

Görüntüler cep telefonu kamerasıyla kaydedildi

Sezer Aksöyek, Tunceli'nin Pülümür ilçesi Uzun Evler köyü yakınlarında keçilerini otlatırken çekilen görüntülerle gündeme geldi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, Aksöyek ile sürüsü arasındaki samimi anlar dikkat çekiyor.

Her gün büyük bir özenle baktığı keçilerini otlatan Aksöyek'in hayvanlarıyla kurduğu güçlü bağ, görüntülere de yansıyor. Sahibinin etrafını saran keçiler, sevgi dolu davranışlarıyla izleyenlerin ilgisini topladı.

Kaydedilen sahneler, doğa içinde yaşanan bu samimi ilişkiyi ve insan ile hayvan arasındaki bağı gözler önüne seriyor. Bu anlar, köy yaşamının günlük ritmini ve hayvan bakımındaki sürekliliği yansıtması bakımından önem taşıyor.

KEÇİLERİYLE SEVGİ DOLU ANLARI YÜREKLERİ ISITTI

KEÇİLERİYLE SEVGİ DOLU ANLARI YÜREKLERİ ISITTI

KEÇİLERİYLE SEVGİ DOLU ANLARI YÜREKLERİ ISITTI

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.