Kayseri’nin hızlı tren müjdesine teşekkür: başkandan yanıt
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından sosyal medyada paylaşılan yüksek hızlı tren mesajını alıntılayarak teşekkür etti. Başkan Büyükkılıç, projenin şehrin ulaşımına sağlayacağı katkıya vurgu yaptı.
Alıntı ve teşekkür mesajı:
Büyükkılıç, Uraloğlu’nun "Hele gardaş, Kayseri’mize de yüksek hızlı tren yakışır" sözleriyle yaptığı paylaşımı alıntılayarak şu ifadeleri kullandı: "Kayseri’mizi yüksek hızlı tren ağıyla buluşturacak bu kıymetli yatırım için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere şahsınız ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Kayseri’mizin ulaşımını kolaylaştıracak bu vizyoner ve önemli yatırımın şehrimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."
Şehirdeki karşılık ve beklenti:
Büyükkılıç, yapılan paylaşıma ilişkin olarak Kayseri’de memnuniyetin hakim olduğunu belirtti ve yatırımın kent ulaşımını kolaylaştıracağı, şehir için hayırlı olmasını diledi.
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NUN SOSYAL MEDYADAN YAPTIĞI HIZLI TREN PAYLAŞIMINI ALINTILAYARAK, "KAYSERİ’MİZİ YÜKSEK HIZLI TREN AYAĞIYLA BULUŞTURACAK KIYMETLİ YATIRIM İÇİN BAŞTA CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM" DEDİ