Kayseri'nin Gururu: Kutay Tek, 2025 Salon Türkiye Şampiyonası'nda Klasik Yay Erkekler Türkiye Şampiyonu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. sporcusu Kutay Tek, 3-7 Aralık 2025'te Samsun'da düzenlenen 2025 Salon Türkiye Şampiyonası'nda Klasik Yay Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Yayın Tarihi: 06.12.2025 11:47
Güncelleme Tarihi: 06.12.2025 11:47

Kayseri'nin Gururu: Kutay Tek, 2025 Salon Türkiye Şampiyonası'nda Klasik Yay Erkekler Türkiye Şampiyonu

Kayseri'nin Gururu: Kutay Tek, Türkiye Şampiyonu Oldu

Başarı ve kent sporunun yükselen profili

Altın Bayrak Ödüllü Avrupa Spor Şehri ve Dünya Spor Başkenti Adayı Kayseri, bir Türkiye şampiyonluğu haberiyle daha gururlandı. Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. sporcularından Kutay Tek, 3-7 Aralık 2025 tarihlerinde Samsun'da düzenlenen 2025 Salon Türkiye Şampiyonasında Klasik Yay Erkekler kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Kent yönetimi, spor altyapısı ve genç yetenekleri yetiştirmeye yönelik yatırımlarının meyvesini bu tür ulusal başarılarla almaya devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi çatısı altındaki Spor A.Ş.'nin sistemli antrenman programları ve destek mekanizmaları, sporcuların performansını doğrudan etkiliyor.

Yarışma detayları ve kutlama

3-7 Aralık 2025 tarihlerinde Samsun'da gerçekleştirilen organizasyonda önemli bir başarıya imza atan Kutay Tek, ülke genelindeki rakiplerini geride bırakarak kürsünün en üst basamağına çıktı. Kulüp düzeyinde elde edilen bu tür dereceler, hem sporcu gelişimine hem de şehrin spor kimliğinin güçlenmesine katkı sağlıyor.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Spor A.Ş. sporcularından Türkiye şampiyonu Kutay Tek ve antrenörü Emre Çömez'i tebrik etti. Başkan Büyükkılıç, tebrik mesajında şunları söyledi: "Sporcumuzun elde ettiği başarı göğsümüzü kabarttı. Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Bu şehrin tüm gençlerinin daima yanındayız ve en güçlü şekilde destekçisiyiz. Sporcumuzu alnından öpüyor, kutluyorum. Başarıları daim olsun".

Geleceğe dönük mesaj

Bu tür ulusal başarılar, Kayseri'nin hem yerel spor politikalarının etkinliğini hem de genç yeteneklere verilen desteğin somut sonuçlarını gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ve kent yönetimi, sportif yatırımlar ve altyapı çalışmalarıyla benzer başarıların devamını hedefliyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR A.Ş. ALTIN BAYRAK ÖDÜLLÜ AVRUPA SPOR ŞEHRİ VE DÜNYA SPOR BAŞKENTİ ADAYI...

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR A.Ş. ALTIN BAYRAK ÖDÜLLÜ AVRUPA SPOR ŞEHRİ VE DÜNYA SPOR BAŞKENTİ ADAYI KAYSERİ’Yİ BİR TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU İLE DAHA GURURLANDIRDI. SPOR A.Ş. SPORCULARINDAN KUTAY TEK, SAMSUN’DA DÜZENLENEN 2025 SALON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA KLASİK YAY ERKEKLER KATEGORİSİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR A.Ş. ALTIN BAYRAK ÖDÜLLÜ AVRUPA SPOR ŞEHRİ VE DÜNYA SPOR BAŞKENTİ ADAYI...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.