Kayseri Kocasinan'da otomobil ile cip çarpıştı: 3 yaralı

Kayseri Kocasinan'da otomobil ile cipin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı; olay yerinde bir yakının sinir krizi geçirdi. Araçlar kaldırıldı, soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 28.03.2026 06:03
Güncelleme Tarihi: 28.03.2026 06:11

Kayseri Kocasinan'da otomobil ile cip çarpıştı: 3 yaralı

Kayseri Kocasinan'da otomobil ile cip çarpıştı: 3 yaralı

Barbaros Mahallesi Kocasinan Bulvarı'nda meydana gelen kazada sağlık ve polis ekipleri müdahale etti

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Barbaros Mahallesi Kocasinan Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile bir cipin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Kaza, K.A. yönetimindeki 38 BB 259 plakalı otomobil ile N.A. yönetimindeki 38 ADL 900 plakalı cipin çarpışmasıyla gerçekleşti. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri kazanın yaşandığı yolda güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından otomobil sürücüsü K.A., otomobilde yolcu olarak bulunan F.A. ile cip sürücüsü N.A.'yı ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

Kaza sonrası olay yerine gelen otomobil sürücüsünün bir yakını, kazayı görünce gözyaşları içinde sinir krizi geçirdi. Olay yerinde güvenlik önlemleri sağlandıktan sonra otomobil ve cip, çekiciyle bulunduğu yerden kaldırıldı.

Kazayla ilgili adli ve idari inceleme başlatıldı.

KAYSERİ’NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE OTOMOBİLLE CİPİN ÇARPIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA, 3 KİŞİ YARALANDI....

KAYSERİ’NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE OTOMOBİLLE CİPİN ÇARPIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA, 3 KİŞİ YARALANDI. KAZA SONRASI OLAY YERİNE GELEN OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNÜN BİR YAKINI GÖZYAŞLARI İÇİNDE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ.

KAYSERİ’NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE OTOMOBİLLE CİPİN ÇARPIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA, 3 KİŞİ YARALANDI....

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.