Kayseri Greko-Romen Takımı, Okul Sporları Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu Oldu

Kayseri takımı, Ankara'daki Okul Sporları Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda Greko-Romen stilde takım Türkiye şampiyonu oldu; sporcular ve antrenörler tebrik edildi.

Yayın Tarihi: 06.04.2026 12:16
Güncelleme Tarihi: 06.04.2026 12:16

Kayseri Greko-Romen Takımı, Okul Sporları Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu Oldu

Kayseri Greko-Romen Takımı, Okul Sporları Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu

Ankara'da tamamlanan şampiyonada takım başarıya ulaştı

Ankara'da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Güreş Şampiyonası sona erdi. Yapılan müsabakalar sonunda Kayseri takımı, Greko-Romen stilde takım halinde Türkiye şampiyonu oldu.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, şampiyonada mücadele ederek takım halinde başarı elde eden sporcuları ve antrenörleri tebrik etti. Kabakcı, emeği geçen sporcuların ve teknik ekibin performansını överek başarılarının devamını diledi.

Sonuçlar

Şampiyonada Kayseri adına mücadele eden sporculardan Yusuf Talha Alkan ve Nizameddin Dükkan Kaan bireysel olarak Türkiye şampiyonu oldu. Ayrıca Enes Bulut ve Ahmet Efe Bulut Türkiye ikincisi, Yusuf Sarıyar ise Türkiye üçüncüsü olarak dereceye girdi.

Kayseri takımının bu başarısında emeği geçen antrenörler Ömer Aytekin, Yavuz Fatih Şentürk ve İsmail Erdoğan da il müdürlüğü tarafından tebrik edildi.

ANKARA’DA DÜZENLENEN OKUL SPORLARI YILDIZLAR GÜREŞ ŞAMPİYONASI'NDA KAYSERİ TAKIMI GREKO-ROMEN...

ANKARA’DA DÜZENLENEN OKUL SPORLARI YILDIZLAR GÜREŞ ŞAMPİYONASI'NDA KAYSERİ TAKIMI GREKO-ROMEN STİLDE TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU.

ANKARA’DA DÜZENLENEN OKUL SPORLARI YILDIZLAR GÜREŞ ŞAMPİYONASI'NDA KAYSERİ TAKIMI GREKO-ROMEN...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!