Kayseri gastronomi günleri'nde gökyüzü lezzet ve renklerle buluştu

4. Kayseri Gastronomi Günleri'nde Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki havai fişek gösterisini Dr. Memduh Büyükkılıç ve vatandaşlar izledi.

Yayın Tarihi: 25.10.2026 14:09
Güncelleme Tarihi: 25.10.2026 14:09

Kayseri gastronomi günleri'nde gökyüzü lezzet ve renklerle buluştu

Etkinlik alanında coşku:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Kayseri Gastronomi Günleri, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde üçüncü gün programıyla devam etti. Etkinlik alanını ziyaret eden Dr. Memduh Büyükkılıç, hemşehrileriyle sohbet ederek festivalin sunduğu renkli atmosfere ortak oldu.

Gastronomi Günleri, kentin köklü mutfak kültürünü tanıtmanın yanı sıra usta şeflerin atölyeleri, stantlar ve sosyal etkinliklerle kentin gündemine taşındı. Ziyaretçiler, yöresel lezzetleri tatma ve üreticilerle doğrudan iletişim kurma imkanı buldu; organizasyon yoğun ilgiyle karşılandı.

Gökyüzünde renkli şölen:

Festivalin akşam programında gerçekleştirilen havai fişek gösterisi, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde görsel bir şölen sundu. Gösteri, Kayserililerin büyük beğenisini kazanırken alanı dolduran vatandaşlar ve başkanın bulunduğu grup, gökyüzündeki renkleri birlikte izledi.

Etkinlik boyunca hem lezzet odaklı atölyeler hem de kültürel paylaşımlar ön plandaydı. Belediye yetkilileri ve organizasyon ekipleri, programların güvenli ve akışkan biçimde sürdürülmesi için çalıştı; katılımcılar festivalin sosyal bir buluşma platformu sunduğunu vurguladı.

Dr. Memduh Büyükkılıç ise üçüncü gününde vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: "Birbirinden kıymetli şeflerimiz, renkli etkinliklerimiz ve muhteşem gösterilerimizle yine hemşehrilerimizle bir aradaydık. Birlik ve beraberliğimiz, gönülden gönüle uzanan muhabbetimiz, sizlerin sevgisi daim olsun. İyi ki varsınız, iyi ki hep birlikteyiz"

Kayseri Gastronomi Günleri, sadece yöresel lezzetlerin tanıtıldığı bir pazar olmanın ötesine geçerek kentin sosyal yaşamına katkı sunan kültürel bir etkinlik olarak öne çıkıyor. Festival, farklı kuşaklardan katılımcıların bir araya gelmesine ve ortak anıların oluşmasına zemin hazırladı.

Organizasyonun ilerleyen günlerinde de benzer etkinliklerin ve gösterilerin planlandığı bildirildi; katılımcılar festival programını takip ederek hem tadım hem de gösteri deneyimlerini sürdürecek.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ; 4. KAYSERİ GASTRONOMİ GÜNLERİ...

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ; 4. KAYSERİ GASTRONOMİ GÜNLERİ KAPSAMINDA RECEP TAYYİP ERDOĞAN MİLLET BAHÇESİ’NDE DÜZENLENEN HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİNİ HEMŞEHRİLERİYLE BİRLİKTE İZLEDİ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!