Kayseri'de uzaklaştırma kararı bulunan eşine balkondan girip maket bıçağıyla saldırdığı iddiası
Duruşmada Adli Tıp raporu beklenecek
Kayseri'de, 5 Mayıs 2025 tarihinde uzaklaştırma kararı bulunan eşi M.K.'nin yaşadığı eve balkondan girerek maket bıçağı ile yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanık A.C.'nin yargılanmasına Kayseri 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.
Duruşmaya tutuklu sanık A.C. ve avukatı katıldı. Sanık, mahkemedeki savunmasında daha önce yaptığı beyanları tekrar etti.
Mahkeme heyeti, mağdur M.K.'nin olay nedeniyle kalıcı bir hasar alıp almadığının tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu'ndan istenen raporun beklenmesine ve dosyadaki eksikliklerin giderilmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Mahkeme kararında, Adli Tıp raporunun sonucunun dosya üzerinden yapılacak değerlendirme ve olası ek incelemeler için belirleyici olacağı vurgulandı.
KAYSERİ'DE UZAKLAŞTIRMA KARARI OLAN EŞİNİ YAŞADIĞI EVİN BALKONUNDAN GİREREK MAKET BIÇAĞI İLE YARALAYAN SANIĞIN YARGILANMASINA DEVAM EDİLDİ.