Kayseri'de tramvay durağında hayatını kaybeden gencin kimliği belli oldu

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde tramvay durağına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı 18 yaşındaki İsmail Çankaya, kaldırıldığı hastanede öldü.

Yayın Tarihi: 20.10.2026 19:12
Güncelleme Tarihi: 20.10.2026 19:12

Kayseri'de tramvay durağında hayatını kaybeden gencin kimliği belli oldu

Olayın detayları:

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Sanayi Mahallesi Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, tramvay durağına geçmeye çalışırken bir yaya aracın çarpması sonucu ağır yaralanma yaşandı. Olayda hayatını kaybeden kişinin İsmail Çankaya (18) olduğu belirlendi.

Kazada devreye giren ilk tespitlere göre çarpan araç, B.C.A. idaresindeki 38 DT 742 plakalı, Aykan’ın yetkili satıcısı ve servisine ait Audi marka test otomobiliydi.

Müdahale ve nakil:

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı ve yaralıya ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ağır yaralanan İsmail Çankaya, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı; burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gözaltı ve soruşturma:

Kazayla ilgili olarak araç sürücüsü B.C.A. gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı; kaza nedenleri, görgü tanıkları ve olay yerindeki bulgular üzerinden inceleme sürüyor.

Kayseri’de otomobilin çarptığı genç hayatını kaybetti

Kayseri’de otomobilin çarptığı genç hayatını kaybetti

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.