DOLAR
42,57 0%
EURO
49,64 0%
ALTIN
5.761,55 0%
BITCOIN
3.886.004,74 0%

Kayseri'de pusu: duruşma sonrası pompalı tüfekle ateş, bir kişi yaralandı

Kayseri Kocasinan'da duruşma sonrası pusu kuran şüphelinin pompalı tüfekle açtığı ateşte yoldan geçen bir kişi başından yaralandı; soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 04.11.2025 13:31
Güncelleme Tarihi: 04.11.2025 13:31

Kayseri'de pusu: duruşma sonrası pompalı tüfekle ateş, bir kişi yaralandı

Kayseri'de duruşma sonrası pusu: bir kişi yaralandı

Olayın detayları

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, Kayseri Adalet Sarayı'nda görülen bir duruşma sonrasında meydana gelen saldırıda, husumetlisine pusu kurduğu belirtilen M.K. pompalı tüfekle ateş açtı.

Olay, ilçeye bağlı Sümer Mahallesi Barış Manço Caddesi'nde gerçekleşti. Şüphelinin açtığı ateş sonucu saçmaların yoldan geçen Ş.Y.'nin başına isabet ettiği ve aynı zamanda park halindeki 30 AOV 825 plakalı araca da zarar verdiği bildirildi.

Güvenlik ve soruşturma

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, yaralı Ş.Y. ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde polis tarafından inceleme yapıldı.

Olayın ardından kaçan şüpheli M.K.'yı yakalamak için çalışmalar başlatıldı ve olaya ilişkin soruşturma resmen açıldı.

Değerlendirme

Olay, duruşma çıkışlarında yaşanabilecek gerilimlerin üçüncü şahıslara da zarar verebildiğini gösteriyor. Kamu alanlarında silah kullanımı ve duruşma sonrasındaki güvenlik uygulamaları, mağduriyetlerin önlenmesi açısından önemli bir konu olarak öne çıkıyor.

Önemli Not: Haberde yer alan kişi isimleri, mekan ve plakalar kaynak metinde verildiği şekilde korunmuştur. Olayla ilgili soruşturma yetkili birimlerce yürütülmektedir.

KAYSERİ'NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE DURUŞMA SONRASINDA HUSUMETLİSİNE PUSU KURAN ŞAHIS POMPALI TÜFEKLE...

KAYSERİ'NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE DURUŞMA SONRASINDA HUSUMETLİSİNE PUSU KURAN ŞAHIS POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI. ŞÜPHELİNİN AÇTIĞI ATEŞ SONUCUNDA YOLDAN GEÇERKEN BAŞINA SAÇMA İSABET EDEN BİR VATANDAŞ YARALANDI.

KAYSERİ'NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE DURUŞMA SONRASINDA HUSUMETLİSİNE PUSU KURAN ŞAHIS POMPALI TÜFEKLE...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı