Kayseri'de laf tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü
Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi 5333. Sokak'ta bulunan 10 katlı bir binanın önünde geçtiğimiz Pazartesi günü çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.
Olayın gelişimi
Edinilen bilgiye göre, B.A. ile Alper A., Y.B. ve Y.Y. arasında iddiaya göre 'laf atma' meselesi nedeniyle başlayan sözlü tartışma büyüdü. Tartışma sırasında B.A.'nın yanında getirdiği bıçakla Alper A., Y.B. ve Y.Y.'yi yaraladığı aktarıldı. Bölgeye sevk edilen polis ve sağlık ekipleri güvenlik önlemi alırken, yaralılara ilk müdahale yapıldı.
Yaralılar ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen Alper A. hayatını kaybetti. Yaralılardan Y.B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, Y.Y.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Güvenlik kamerası görüntüleri
Olay anına ilişkin binanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, B.A.'nın binanın aşağısında bulunan Y.B. ve Y.Y. ile tartıştığı, ardından bıçak çekerek saldırdığı anlar yer alıyor. Ayrıca kamera kayıtlarında, Y.B. ve Y.Y.'nin olay yerinden uzaklaştıktan sonra Y.B.'nin park halindeki araca yönelerek Alper A.'ya bıçakla saldırdığı ve defalarca bıçakladığı anların da kaydedildiği belirtildi.
soruşturma ve gözaltı
Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda olayın şüphelisi B.A. yakalandı. Şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
KAYSERİ'NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE İDDİAYA GÖRE ‘LAF ATMA' MESELESİ YÜZÜNDEN ÇIKAN VE 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ, 2 KİŞİNİN DE YARALANDIĞI KAVGA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI. ŞÜPHELİNİN KAVGADA OTOMOBİLDE OTURAN ŞAHSI DEFALARCA BIÇAKLADIĞI ANLAR ANBEAN KAYDEDİLDİ.