Kayseri'de Ziynet Eşyası Hırsızlığı Olayı
Kayseri'de yaşanan ziynet eşyası hırsızlığı olayı, kentteki güvenlik birimlerini harekete geçirdi. Evden çalınan yaklaşık 250 bin liralık ziynet eşyası ile ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
Gözaltına Alınan Şüpheliler
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili olarak G.D.Ç. (38), A.T. (19) ve S.Ç. (31) isimli şahısları tespit etti. Yapılan fiziki ve teknik çalışmaların ardından gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Şüphelilerin Durumu
Adliye sürecinde G.D.Ç. ve A.T. tutuklanırken, S.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca yapılan araştırmalarda, G.D.Ç.'nin 13, S.Ç.'nin ise 44 hırsızlık suçundan kaydı olduğu ortaya çıktı.