Kayseri atıcıları Mersin'den rekor ve madalyalarla döndü

Kayseri atıcıları Mersin'deki kupalarda rekor ve madalyalar kazandı; antrenörleriyle Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'yı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 10.10.2026 11:14
Güncelleme Tarihi: 10.10.2026 11:14

Kayseri atıcıları Mersin'den rekor ve madalyalarla döndü

kayserili atıcıların başarı ziyareti

Mersin'de düzenlenen ulusal atıcılık müsabakalarında Kayserili sporcular önemli dereceler elde etti. 25-27 Eylül 2026 tarihli Olimpik Branşlar Ateşli Silahlar Federasyon Kupası ve 27-30 Eylül 2026 tarihli Para Atıcılık Tüm Dallar Türkiye Kupası'ndaki başarıların ardından sporcular, antrenörleri Mehmet Avcı ve Ahmet Bayrak ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'yı ziyaret etti.

müsabaka sonuçları:

Olimpik Branşlar Ateşli Silahlar Federasyon Kupası kapsamında, Hale Derya Eroğlu 25 Metre Spor Tabanca U18 kategorisinde Türkiye rekorunu yenileyerek şampiyon oldu. Aynı turnuvada Arzu Naz Yılmaz U21 kategorisinde Türkiye dördüncülüğünü alırken, Sena Aydın 50 Metre 3x20 Tüfek U18 kategorisinde Türkiye dördüncüsü olarak dereceye girdi.

Para Atıcılık Tüm Dallar Türkiye Kupası'nda ise Kayseri GSİM Spor Kulübü sporcularından Kerim Yıldırım Türkiye şampiyonu, Melisa Bahar Bağ ise Türkiye ikincisi oldu. Kerim Yıldırım ve Melisa Bahar Bağ'dan oluşan karışık takım Türkiye ikinciliğini kazanırken, Kerim Yıldırım, Osman Bağ ve Doğan Yıldızay'dan oluşan erkek takımı Türkiye üçüncüsü olarak kürsüye çıktı.

kabakcı'nın değerlendirmesi:

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, sporcuları tebrik ederek bu başarının Kayseri sporu adına gurur verici olduğunu vurguladı. Kabakcı, antrenörlere ve sporculara teşekkür etti ve gelecek ulusal ile uluslararası müsabakalarda başarılar diledi.

MERSİN’DE DÜZENLENEN ATICILIK MÜSABAKALARINDA KAYSERİLİ SPORCULAR ÖNEMLİ DERECELER ELDE ETTİ. HALE...

MERSİN’DE DÜZENLENEN ATICILIK MÜSABAKALARINDA KAYSERİLİ SPORCULAR ÖNEMLİ DERECELER ELDE ETTİ. HALE DERYA EROĞLU TÜRKİYE REKORUNU YENİLEYEREK ŞAMPİYON OLURKEN, PARA ATICILIK TÜRKİYE KUPASI’NDA DA KAYSERİLİ SPORCULAR KÜRSÜYE DAMGA VURDU.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.