Kaymakam Yıldız öğrencilerle buluştu: eğitimin niteliğine dikkat çekti

Sincik Kaymakamı Fatih Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü ile İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek sınıfları gezdi, öğrencilerin taleplerini dinledi.

Yayın Tarihi: 08.10.2026 11:51
Güncelleme Tarihi: 08.10.2026 11:51

Kaymakam Yıldız öğrencilerle buluştu: eğitimin niteliğine dikkat çekti

Ziyaretin ayrıntıları:

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde, Kaymakam Fatih Yıldız ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tanrıverdi Sincik İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti. Okul yönetimi ve öğretmenler tarafından karşılanan heyet, okulun genel durumu ve yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kaymakam Yıldız sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi ve öğrencilerin taleplerini dinledi.

Kaymakamın mesajı:

Kaymakam Yıldız, öğrencilerin eğitim hayatlarında başarılı olmalarının önemine dikkat çekerek şunları kaydetti: Öğrencilerimizin güvenli ve nitelikli bir eğitim ortamında yetişmeleri için eğitim camiamızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin başarılarını görmek bizleri mutlu ediyor. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum, okul yönetimi ve öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar diliyorum

Ziyaret, okul yönetimi ile yapılan görüşmeler ve sınıf gezileriyle tamamlandı; yetkililer eğitimde işbirliğinin süreceğini vurguladı.

ADIYAMAN’IN SİNCİK İLÇESİNDE KAYMAKAM FATİH YILDIZ, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İBRAHİM TANRIVERDİ...

ADIYAMAN’IN SİNCİK İLÇESİNDE KAYMAKAM FATİH YILDIZ, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İBRAHİM TANRIVERDİ İLE BİRLİKTE SİNCİK İMAM HATİP ORTAOKULU’NU ZİYARET ETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!