Kaymakam Dalak'tan öğrencilere yaz tatili mesajı
Sarıgöl'de karne dağıtım programı
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde 2025-2026 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın sona ermesi dolayısıyla Dört Eylül İlkokulu'nda karne dağıtım programı düzenlendi. Programa Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak katıldı.
Sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karnelerini veren Kaymakam Halil Dalak, başarı gösteren öğrencileri tebrik etti. Dalak, öğrencilere yaz tatilini verimli geçirmenin önemini vurgulayarak şu hatırlatmada bulundu: "Bol bol dinlenin, kitap okuyun ve yeni eğitim öğretim yılına hazır bir şekilde başlayın."
Karne dağıtımının ardından Kaymakam Halil Dalak ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, okul bahçesinde düzenlenen İstiklal Marşı törenine katıldı ve öğrencilerle sohbet etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak da karnelerini alan öğrencileri kutlayarak, yaz tatilini hem dinlenerek hem de kendilerini geliştirerek geçirmelerini istedi.
Yetkililerin vurguladığı ortak nokta, yaz tatilinin sadece dinlenme değil aynı zamanda okuyarak ve kişisel becerileri geliştirerek geçirilmesinin, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına daha hazırlıklı başlamasını sağlayacağı yönündeydi.
MANİSA'NIN SARIGÖL İLÇESİNDE 2025-2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ SONA ERMESİ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN KARNE DAĞITIM TÖRENİNE KATILAN KAYMAKAM HALİL DALAK, ÖĞRENCİLERE KARNELERİNİ VEREREK YAZ TATİLİNİ DİNLENEREK VE VERİMLİ GEÇİRMENİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ.