Kaya Şener ve Mücahit Yaylalı, Narmanlı Cami’nde uğurlandı

Gazeteci Mehmet Şener’in abisi Kaya Şener ile ETÜ eski Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın abisi Mücahit Yaylalı, Narmanlı Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Asr-i Mezarlıkta defnedildi.

Yayın Tarihi: 10.04.2026 14:13
Güncelleme Tarihi: 10.04.2026 14:13

Kaya Şener ve Mücahit Yaylalı, Narmanlı Cami’nde uğurlandı

Kaya Şener ve Mücahit Yaylalı, Narmanlı Cami’nde uğurlandı

Cenaze töreni ve katılım

Gazeteci Mehmet Şener’in abisi Kaya Şener ile ETÜ eski Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın abisi Mücahit Yaylalı için düzenlenen törenlerde aileler ve yakınları hazır bulundu.

Narmanlı Cami’nde, Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazına; kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gazeteciler, vatandaşlar ve merhumların aileleri katıldı. Tören, merhumlara duyulan saygıyı yansıtan yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kılınan cenaze namazlarının ardından merhumlar, dualar eşliğinde Asr-i Mezarlıkta son yolculuklarına uğurlandı. Tören boyunca aile yakınlarının taziyeleri kabul edilirken, katılımcılar başsağlığı dileklerini iletti.

Bu tür törenlerdeki geniş katılım, toplumun farklı kesimlerinin yas ve taziyede birleştiğinin bir göstergesi oldu; merhumların yakınları için düzenlenen uğurlama törenleri, duygusal anlara sahne oldu.

GAZETECİ MEHMET ŞENERİ’İN ABİSİ KAYA ŞENER VE ETÜ ESKİ REKTÖRÜ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI’NIN ABİSİ...

GAZETECİ MEHMET ŞENERİ’İN ABİSİ KAYA ŞENER VE ETÜ ESKİ REKTÖRÜ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI’NIN ABİSİ MÜCAHİ YAYLALI SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI.

GAZETECİ MEHMET ŞENERİ’İN ABİSİ KAYA ŞENER VE ETÜ ESKİ REKTÖRÜ PROF. DR. MUAMMER YAYLALI’NIN ABİSİ...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.