Kavşakta çarpışan iki otomobilden biri savruldu: 1 yaralı

Niğde Kale Mahallesi Doktor Sami Yağız Caddesi'nde iki otomobil çarpıştı; araçlar savruldu, sağlık ekipleri müdahale etti, 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 08.10.2026 01:18
Güncelleme Tarihi: 08.10.2026 01:24

Kavşakta çarpışan iki otomobilden biri savruldu: 1 yaralı

Kavşakta çarpışan iki otomobilden biri savruldu: 1 yaralı

Niğde merkez Kale Mahallesi Doktor Sami Yağız Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı, kazada 1 kişi yaralandı. Olay, araçların savrulmasıyla sonuçlandı ve olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Kaza anı ve araçların durumu:

Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde seyir halinde olan 35 BRY 924 plakalı otomobil ile Feridun Zeren Caddesi’nden çıkan 51 ADC 658 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da savrularak yol üzerinde kontrolsüz bir şekilde durdu.

Müdahale, yaralı ve soruşturma:

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kaza yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı, ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yetkililer, kazanın oluş şekli ve olası ihmallerin belirlenmesi için görgü tanıklarının ifadeleri ile araçların konumunu ve hasar durumunu değerlendiriyor. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından olayla ilgili daha ayrıntılı bilgi paylaşılacağı belirtildi.

NİĞDE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 1 KİŞİ YARALANDI

NİĞDE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 1 KİŞİ YARALANDI

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!