Kavşakta alevlenen motosiklet çevredekiler sayesinde söndürüldü

Muş’ta Dört Yol Kavşağı civarında seyir halindeki motosiklet alev aldı; çevredeki vatandaşlar suyla müdahale ederek yangını söndürdü, kimse yaralanmadı.

Yayın Tarihi: 17.08.2026 16:13
Güncelleme Tarihi: 17.08.2026 16:24

Kavşakta alevlenen motosiklet çevredekiler sayesinde söndürüldü

Olayın gelişimi:

Muş’ta, Dört Yol Kavşağı civarında seyir halindeki bir motosiklette henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen araçta başlayan alevleri fark eden çevredeki kişiler hızlıca harekete geçti.

Vatandaşların müdahalesi sırasında su kullanılarak alevler kontrol altına alındı ve yangın büyümeden söndürüldü. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi.

Müdahale ve soruşturma:

Çevredeki müdahale sayesinde yangının çevreye sıçraması önlendi; motosiklette maddi hasar meydana geldi. Olayda kimse yaralanmadı, sürücünün sağlık durumu hakkında ek bilgi paylaşılmadı.

Yangının çıkış nedeninin tespiti için yetkililer inceleme başlattı. Olay yerindeki ilk müdahale, olası daha büyük hasarların ve yaralanmaların önlenmesinde etkili oldu.

MUŞ'TA SEYİR HALİNDEKİ MOTOSİKLET ALEV ALDI

MUŞ'TA SEYİR HALİNDEKİ MOTOSİKLET ALEV ALDI

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.