DOLAR
42,69 -0,01%
EURO
50,23 -0,14%
ALTIN
5.967,58 -1,18%
BITCOIN
3.828.686,46 -1,14%

Katar ve Endonezya Dışişleri Bakanları, Gazze ve Batı Şeria'daki Gelişmeleri Görüştü

Katar ve Endonezya Dışişleri Bakanları, Gazze ve Batı Şeria'daki durumları ve iki ülke ilişkilerini değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 05.03.2025 20:32
Güncelleme Tarihi: 05.03.2025 20:32

Katar ve Endonezya Dışişleri Bakanları, Gazze ve Batı Şeria'daki Gelişmeleri Görüştü

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Endonezyalı mevkidaşı Retno Marsudi ile birlikte, Gazze Şeridi ve işgal altındaki Batı Şeria'da yaşanan son gelişmeleri ele aldı.

Katar resmi haber ajansı QNA'ya göre, Dışişleri Bakanları başkent Doha'da bir araya geldi. Bu görüşmede, Katar Dışişleri Bakanı Al Sani ve Endonezyalı Sugiono, iki ülke arasındaki ilişkileri ve işbirliğini güçlendirmek için fırsatları tartıştı.

Toplantıda, ortak öneme sahip meselelerin yanı sıra, Gazze Şeridi ve Batı Şeria'daki son gelişmeler geniş bir şekilde değerlendirildi. Al Sani ve Sugiono, Gazze Şeridi'nde ateşkesin sürdürülmesi ve insani yardımların Filistinlilere ulaştırılması için yoğun çaba gösterilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı