Kastamonu Üniversitesi rektörü dünya ikincisini tebrik etti
FISU Üniversitelerarası Kombat Sporları Dünya Şampiyonası dönemi ziyareti
Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, FISU Üniversitelerarası Kombat Sporları Dünya Şampiyonası'nda elde ettiği derece nedeniyle üniversite öğrencisi ve milli sporcu Hüseyin Eren Küçükoğlu'nu makamında kabul etti.
Hüseyin Eren Küçükoğlu, Kastamonu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi ve milli sporcu olarak, Brezilya'da 8-13 Haziran tarihlerinde düzenlenen FISU Üniversitelerarası Kombat Sporları Dünya Şampiyonasında Wushu Sanda 60 kilogram kategorisinde Türkiye'yi temsil ederek dünya ikinciliği elde etti. Ziyarette Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu Kastamonu İl Temsilcisi Emrah Şahanoğlu da hazır bulundu.
Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, uluslararası müsabakalarda alınan derecelerin genç sporcular için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayarak, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra spor, sanat ve kültürel alanlardaki çalışmalarını da önemsediklerini belirtti. Topal, Küçükoğlu'nun başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirirken ailesine, antrenörlerine ve Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu Kastamonu İl Temsilcisi Emrah Şahanoğlu'na teşekkür etti.
Millî sporcu Hüseyin Eren Küçükoğlu ise destekleri için Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'a teşekkür ederek, uluslararası organizasyonlarda Türkiye'yi ve üniversitesini en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini ifade etti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ VE MİLLİ SPORCU HÜSEYİN EREN KÜÇÜKOĞLU, KOMBAT SPORLARI DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA ELDE ETTİĞİ DÜNYA İKİNCİLİĞİNİN ARDINDAN REKTÖR PROF. DR. AHMET HAMDİ TOPAL’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.