Kastamonu İhsangazi'de takla atan otomobilde iki kardeş hayatını kaybetti
Kaza yerinde yaşananlar
Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde, İbişler köyü mevkiinde meydana gelen kazada, Emin Kesginci (45) idaresindeki 37 ABT 991 plakalı Opel marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak zemine çarptı.
Otomobil savrularak yaklaşık 100 metre sürüklendi ve takla atıp ters döndü. İlk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, ağır yaralı olan sürücü Emin Kesginci ile 37 yaşındaki kardeşi Reyhan Keskinciyi Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.
Tedavi ve soruşturma
Tedavi altına alınan iki kardeş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan cumhuriyet savcısı ve jandarma ekipleri, aracın hava yastıklarının açılmadığını tespit etti.
Kazaya ilişkin soruşturma jandarma ve cumhuriyet savcısının yürüttüğü incelemeler çerçevesinde devam ediyor.
KASTAMONU'NUN İHSANGAZİ İLÇESİNDE YOLDAN ÇIKARAK TARLADA TAKLA ATAN OTOMOBİLDEKİ İKİ KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ