Kastamonu'da yanan bir evde yapılan incelemede bir ceset bulundu. Alınan bilgilere göre, yangın Esentepe Mahallesi Atak Sokak'ta, Turgut Çelik'e ait tek katlı müstakil evde henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı.
Olayı fark eden çevre sakinleri, durumu hemen yetkililere bildirdi. Kastamonu Belediyesi itfaiye ekipleri, yangın yerine intikal ederek alevlere müdahalede bulundu. Yangın sonucunda ev kullanım dışı hale gelirken, itfaiye ekipleri yangının söndürülmesinin ardından içeride detaylı bir inceleme yaptı.
Yapılan inceleme sonucunda evin içinde bir ceset bulundu. Kastamonu Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri, cesedin kimliğini tespit etmek üzere çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Kastamonu'da henüz bilinmeyen nedenle yangın çıkan evde bir ceset bulundu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti.
Kastamonu'da henüz bilinmeyen nedenle yangın çıkan evde bir ceset bulundu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti.