Kartal'da kısa süreli, yer yer yoğun kar yağışı kaydedildi

İstanbul Kartal'da gece başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, özellikle Soğanlık Yeni Mahalle'de kısa süreli ama yer yer yoğun şekilde etkili oldu.

Yayın Tarihi: 18.01.2026 13:28
Güncelleme Tarihi: 18.01.2026 13:29

Kartal'da kısa süreli, yer yer yoğun kar yağışı kaydedildi

Kartal'da kısa süreli, yer yer yoğun kar yağışı kaydedildi

Gece başlayan yağış sabah saatlerinde de aralıklı devam etti

İstanbul’da gece saatlerinden itibaren aralıklarla süren kar yağışı, yüksek kesimlerin yanı sıra kent merkezinde de etkisini gösterdi. Kartal ilçesinde kaydedilen görüntüler, yağışın kısa süreli fakat yer yer yoğun şekilde bastırdığını ortaya koydu.

Özellikle Anadolu Yakası’nın yüksek kesimlerinde etkisini artıran kar, kent merkezinde zaman zaman yoğunlaştı. Soğanlık Yeni Mahalle’deki kayıtlar, yağışın kısa sürede şiddetlenerek cadde ve sokaklardaki araçların hızla beyaza bürünmesine neden olduğunu gösterdi.

Yağışın aralıklarla devam ettiği ilçede, görüntülerde sürücülerin trafikte daha dikkatli ilerlediği görüldü. Kısa süreli olmasına rağmen etkili olan yağış, anlık ulaşım ve görüş koşullarını etkiledi.

KARTAL’DA KISA SÜRELİ KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

KARTAL’DA KISA SÜRELİ KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.