Karayollarında İnşaat ve Bakım Çalışmaları Nedeniyle Trafik Durumu

Karayollarındaki inşaat ve bakım çalışmaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı. Sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

Yayın Tarihi: 14.01.2025 11:11
Güncelleme Tarihi: 14.01.2025 11:11

Karayollarında İnşaat ve Bakım Çalışmaları Nedeniyle Trafik Durumu

Karayollarındaki Çalışmalar ve Trafik Durumu

Karayollarında sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin hız limitlerine uyması ve trafik işaretlerine dikkat etmesi büyük önem taşıyor.

Önemli Gelişmeler

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre:

  • Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Saruhanlı İstasyonu'nda yapılan onarım çalışmaları nedeniyle yarın saat 09.30'a kadar 21 numaralı geniş araç şeridi trafiğe kapalı olacak.
  • Ankara Çevre Otoyolu Eskişehir-İncek kavşakları 3-6. kilometreleri İstanbul istikametinde kavşak çalışması sebebiyle ulaşım, diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sürdürülmektedir.
  • Toprakkale-İskenderun Otoyolu İskenderun Batı-Serbest Bölge kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla Hatay istikameti trafiğe kapatılmıştır ve ulaşım diğer yönden iki yönlü sağlanmaktadır.
  • Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Bursa Batı-Karacabey kavşakları 7-15. kilometrelerinde TEKNOSAB Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle İzmir ve İstanbul istikametlerinde sağ şerit trafiğe kapatılmıştır.
  • İstanbul'da Büyükçekmece K4, Çukurhan, Hücriye, Uzunköprü Çöpköy kavşakları ile Malkara Sanayi Bağlantı Kolu'nda üstyapı çalışmaları nedeniyle trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak devam etmektedir.
  • Konya-Afyonkarahisar yolu 21-22. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmesi önemlidir.
  • Çorum-Amasya il sınırı-Tokat il sınırı yolunun 39-42. kilometrelerinde Aydınca Tüneli'ndeki bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım Aydınca Köyü yolundan sağlanmaktadır.
  • Beşikdüzü-Trabzon yolunun 37-57. kilometrelerinde bölünmüş yolun refüj kesiminde yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım her iki yönde tek şeritten gerçekleştirilmektedir.
  • Kızılkaya-Korkuteli yolunun 19-26. kilometrelerinde toprak dolgu ve sanat yapısı çalışmaları dolayısıyla sürücülerin dikkatli olmaları gerekmektedir.
  • Zonguldak-Karabük il sınırı-Yenice-Karabük yolunun 50-52. kilometrelerindeki orta refüj düzenleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak yapılmaktadır.

Bu nedenle sürücülerin belirtilen kesimlerde dikkatli seyir etmeleri ve trafik işaretlerine uymaları önem arzetmektedir.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı