Karavan ve outdoor sektörü Antalya'da alternatif yaşamı ve ticareti buluşturdu

7-11 Ekim'de ANFAŞ'ta düzenlenen Caravanport Antalya ve Hobbyport Akdeniz Fuarı, 60+ firma, 80 marka ile karavan, kamp ve outdoor meraklılarını buluşturdu.

Yayın Tarihi: 07.10.2026 16:43
Güncelleme Tarihi: 07.10.2026 16:44

Karavan ve outdoor sektörü Antalya'da alternatif yaşamı ve ticareti buluşturdu

Caravanport Antalya ve Hobbyport Akdeniz fuarı ANFAŞ'ta başladı

Karavan, kamp, tiny house, deniz araçları, motosiklet, otomotiv ve outdoor sektörlerini bir araya getiren üçüncü Caravanport Antalya ve Hobbyport Akdeniz Fuarı, ANFAŞ Fuar Merkezinde kapılarını ziyaretçilere açtı. Organizasyonun açılış kurdelesini JOJO Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Işım ile Antalya Kamp Karavan Derneği Başkanı Kemal Atay birlikte kesti.

Sergilenen ürünler ve katılımcı profili:

Fuarda motokaravan, çekme karavan, karavan yan sanayi, tiny house ve modüler evler, kamp donanımları, outdoor giyim ve ekipmanları, arazi araçları, otomobiller, motosikletler, tekneler ile avcılık ve balıkçılık malzemeleri sergileniyor. Organizasyona bu yıl 60'ın üzerinde firma ve 80 marka katıldı; ziyaretçiler yeni model ve teknolojileri aynı çatı altında inceleme imkânı buluyor.

Sektör buluşması ve ticari hedefler:

JOJO Fuarcılık Genel Müdürü Hakan Görkem Işım, etkinliğin Antalya ve Akdeniz Bölgesi için önemli bir ticari buluşma olduğuna dikkat çekti. Işım, karavan ve outdoor yaşam kültürünün giderek daha geniş kitlelere ulaştığını, fuarın üretici, distribütör, satıcı ve tüketicileri bir araya getirerek yeni iş birliklerine zemin hazırladığını vurguladı. Ayrıca Işım, Antalya'nın turizm gücü, doğal güzellikleri ve ikliminin sektöre sağladığı avantajlara değinerek kentin bu alandaki konumunu güçlendirme amaçlarını dile getirdi.

Geçtiğimiz yıl organizasyonun yaklaşık 40 bin ziyaretçi ağırladığı belirtilirken, bu yıl da fuarın zengin ürün yelpazesi ve katılımcı çeşitliliğiyle sektörün öne çıkan buluşma noktalarından biri olmayı hedeflediği kaydedildi. Etkinlik, farklı yaşam biçimlerine ilgi duyanları, doğaseverleri ve sektör profesyonellerini Antalya'da bir araya getiriyor.

Fuarın ana programı 7-11 Ekim tarihlerinde düzenleniyor; ziyaretçiler için belirtilen günler arasında 7-8-9-10 Ekim tarihlerinde de fuar alanı ziyarete açık olacak.

KARAVAN, KAMP, TİNY HOUSE, DENİZ ARAÇLARI, MOTOSİKLET, OTOMOTİV VE OUTDOOR SEKTÖRLERİNİ BİR ARAYA...

KARAVAN, KAMP, TİNY HOUSE, DENİZ ARAÇLARI, MOTOSİKLET, OTOMOTİV VE OUTDOOR SEKTÖRLERİNİ BİR ARAYA GETİREN 3’ÜNCÜ CARAVANPORT ANTALYA VE HOBBYPORT AKDENİZ FUARI, ANFAŞ FUAR MERKEZİ’NDE KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇTI.

Yazar
EDİTÖR

Hasan Polat

Selam, ben Hasan Polat. 24 yaşındayım, Ankara'dan yazıyorum. aksiyon.com.tr Finans ekibindeyim. Ben yeni nesil finans uzmanıyım; kripto paralar, borsa ve girişimcilik üzerine yoğunlaştım. Risk almayı severim, hızlı düşünürüm ve genç yatırımcılara hitap ederim.