DOLAR
43,02 -0,16%
EURO
50,47 0,28%
ALTIN
6.077,57 -1,88%
BITCOIN
3.858.003,94 -1,6%

Karatay Belediyesi mobil sıcak çorba ikramını kış boyunca sürdürüyor

Karatay Belediyesi, kış boyunca mobil ikram araçlarıyla sabah erken saatlerde vatandaşlara sıcak çorba dağıtıyor; uygulama belirli günlerde devam edecek.

Yayın Tarihi: 02.01.2026 12:24
Güncelleme Tarihi: 02.01.2026 12:24

Karatay Belediyesi mobil sıcak çorba ikramını kış boyunca sürdürüyor

Karatay Belediyesi mobil sıcak çorba ikramını kış boyunca sürdürüyor

Konya'nın merkez ilçesi Karatay Belediyesi, kış şartlarının etkili olduğu günlerde mobil ikram araçları aracılığıyla vatandaşlara sıcak çorba ikramını sürdürüyor.

Sabahın erken saatlerinde, farklı noktalarda hizmet

Soğuk havalarda ilçenin farklı noktalarında konuşlandırılan mobil ikram araçları, sabahın erken saatlerinde işe, okula veya hastaneye giden vatandaşlara sıcak çorba veriyor. Uygulama, ilçe merkezinin işlek noktalarında gerçekleştiriliyor ve vatandaşların güne daha konforlu başlamasına katkı sağlıyor.

İkramlar belirli günlerde devam edecek

Başkan Hasan Kılca, çorba ikramlarının belirli günlerde devam edeceğini belirterek, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hizmet üretmeye devam ettiklerini dile getirdi.

Başkan Hasan Kılca'nın açıklaması: "Karatay Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışını tüm hizmetlerimizin merkezine alıyoruz. Sabahın erken saatlerinde işe, okula ya da hastaneye gitmek için yola çıkan hemşehrilerimizin bu soğuk havalarda içlerini ısıtmak ve güne daha elverişli şartlarda başlamalarına katkı sağlamak bizleri de mutlu ediyor. Bu tür uygulamalarla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz"

KONYA’NIN MERKEZ KARATAY İLÇE BELEDİYESİ, KIŞ ŞARTLARININ ETKİLİ OLDUĞU GÜNLERDE MOBİL İKRAM...

KONYA’NIN MERKEZ KARATAY İLÇE BELEDİYESİ, KIŞ ŞARTLARININ ETKİLİ OLDUĞU GÜNLERDE MOBİL İKRAM ARAÇLARI ARACILIĞIYLA VATANDAŞLARA SICAK ÇORBA İKRAMINDA BULUNUYOR.

KONYA’NIN MERKEZ KARATAY İLÇE BELEDİYESİ, KIŞ ŞARTLARININ ETKİLİ OLDUĞU GÜNLERDE MOBİL İKRAM...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.