DOLAR
42,59 -0,03%
EURO
49,6 -0,09%
ALTIN
5.744,38 0,34%
BITCOIN
3.957.855,94 0,13%

Karapınar'da seyir halindeki tır, bankette duran tırın dorsesine çarptı: 1 yaralı

Karapınar-Ereğli kara yolunda seyir halindeki tır, arıza nedeniyle bankette bekleyen tırın dorsesine çarptı; 1 kişi yaralandı, tedavi altına alındı.

Yayın Tarihi: 10.12.2025 11:22
Güncelleme Tarihi: 10.12.2025 11:22

Karapınar'da seyir halindeki tır, bankette duran tırın dorsesine çarptı: 1 yaralı

Karapınar'da seyir halindeki tır, bankette duran tırın dorsesine çarptı: 1 yaralı

Kaza ve müdahale

Kaza, saat 08.00 sıralarında Karapınar-Ereğli kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karapınar'dan Ereğli istikametine seyir halinde olan M.T. yönetimindeki 33 ANE 816 plakalı tır, arıza nedeniyle yolun sağ banketinde beklemeye başladı.

Aynı istikamette ilerleyen Ü.Ç. idaresindeki 01 UC 969 plakalı tır ise sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu, bekleyen tırın dorsesinin sol arka kısmına çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta maddi hasar oluştu.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü Ü.Ç., ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Soruşturma

Kazayla ilgili polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı. Olayla ilgili ifadeler alınırken, kaza nedenlerinin netleştirilmesi için çalışma sürdürülüyor.

KONYA'NIN KARAPINAR İLÇESİNDE SEYİR HALİNDEKİ TIRIN ARIZA NEDENİYLE BANKETTE DURAN TIRIN DORSESİNE...

KONYA'NIN KARAPINAR İLÇESİNDE SEYİR HALİNDEKİ TIRIN ARIZA NEDENİYLE BANKETTE DURAN TIRIN DORSESİNE ÇARPMASI SONUCU 1 KİŞİ YARALANDI.

KONYA'NIN KARAPINAR İLÇESİNDE SEYİR HALİNDEKİ TIRIN ARIZA NEDENİYLE BANKETTE DURAN TIRIN DORSESİNE...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.