Karaman’da yürütülen denetimlerde 41 aranan şahıs yakalandı, 6’sı tutuklandı
Karaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, son bir haftada gerçekleştirilen kapsamlı denetimler sonucu çeşitli suçlardan aranan 41 şahsı yakaladı; bunlardan 6'sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
uygulamanın kapsamı:
07-15 Ağustos 2026 tarihleri arasında yürütülen uygulamalarda asayiş, narkotik ve trafik olayları öncelikli olmak üzere toplam 14 bin 446 şahıs ile 4 bin 544 araç sorgulandı. Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve asayiş ekiplerinin koordineli çalışmasıyla aranan şahısların tespiti sağlandı.
yakalananlar ve ele geçen materyaller:
Jandarma ekiplerince adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6 kişi mahkeme kararıyla tutuklandı. Denetimler sırasında ayrıca sentetik ecza hap, 11 kök kenevir bitkisi, 20 bin adet kaçak sigara ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığı yapılan açıklamada, il genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik denetim ve uygulamalara kararlılıkla devam edileceğini bildirdi.
ELE GEÇİRİLENLER