Karaman'da şase numarası kazınmış motosiklet bulundu, sürücü kaçtı

Karaman'da polis devriyesini gören sürücü motosikleti bırakarak kaçtı; incelemede şase numarasının kazındığı ve motosikletin düz kontakla çalıştırıldığı belirlendi.

Yayın Tarihi: 23.05.2026 11:52
Güncelleme Tarihi: 23.05.2026 12:05

Karaman'da şase numarası kazınmış motosiklet bulundu, sürücü kaçtı

Karaman'da şase numarası kazınmış motosiklet bulundu

Karaman'da devriye gezen polis ekiplerini gören bir sürücü, motosikleti yol kenarına bırakarak kaçtı. Olay, Kazım Karabekir Paşa Mahallesi Molla Fenari Caddesi üzerinde gerçekleşti.

Olayın detayları

Polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, motosikletin şase numarasının kazınmış olduğu tespit edildi. Ayrıca motosikletin düz kontak yapılarak çalıştırıldığı belirlendi. Bu bulgular üzerine aracın çalıntı olduğu değerlendirildi.

Soruşturma ve alınan önlemler

Güvenlik gerekçesiyle motosiklet trafikten men edilerek çekici ile otoparka götürüldü. Polis, kaçan sürücünün kimliğini tespit edip yakalamak üzere çalışma başlattı.

KARAMAN'DA SÜRÜCÜSÜNÜN BIRAKIP KAÇTIĞI MOTOSİKLETİN ŞASE NUMARASININ KAZINMIŞ OLDUĞU...

KARAMAN'DA SÜRÜCÜSÜNÜN BIRAKIP KAÇTIĞI MOTOSİKLETİN ŞASE NUMARASININ KAZINMIŞ OLDUĞU BELİRLENDİ

KARAMAN'DA SÜRÜCÜSÜNÜN BIRAKIP KAÇTIĞI MOTOSİKLETİN ŞASE NUMARASININ KAZINMIŞ OLDUĞU...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.