Karaman'da park halindeki hafif ticari araca kundaklama girişimi
Karaman'ın Zembilli Ali Efendi Mahallesi'nde park halinde bulunan bir hafif ticari araç, gece saat 22.30 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklanmak istendi. Olay, 710. Sokak üzerinde meydana geldi.
Olayın ayrıntıları
Edinilen bilgiye göre, aracın motor kısmına yaklaşan şüpheli, araca benzin döküp ateşe verdi ve olay yerinden kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese sevk edilen itfaiye ekipleri kısa sürede ulaşıp müdahale ederek alevleri söndürdü.
Kundaklama girişimi sırasında aracın sol ön tekeri yanarken, kaputunda küçük çaplı maddi hasar meydana geldi. Olay yeri inceleme ekibi de araçta ve çevrede detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.
Soruşturma ve yerel değerlendirme
Polis, aracı yakmaya çalışarak kaçan şahsı yakalamak üzere çalışma başlattı ve olayla ilgili tahkikat sürüyor. Vatandaşların erken müdahalesi ve itfaiyenin hızlı hareketi, yangının aracın tamamını sarmasını önledi; bu durum, benzer olaylarda erken ihbar ve müdahalenin önemini bir kez daha ortaya koydu.
Olayla ilgili resmi soruşturma devam ediyor.
Karaman'da park halindeki hafif ticari araç kundaklanmak istendi