Karaman’da otomobil refüje çıktı: sürücü yara almadan kurtuldu

Karaman Yenimahalle'de kontrolü kaybeden otomobil refüje çıkarak beton dubaya asılı kaldı; sürücü yara almadan kurtuldu, araçta maddi hasar oluştu.

Yayın Tarihi: 25.11.2025 23:36
Güncelleme Tarihi: 25.11.2025 23:36

Karaman’da otomobil refüje çıktı: sürücü yara almadan kurtuldu

Karaman’da otomobil refüje çıktı: sürücü yara almadan kurtuldu

Kaza ayrıntıları

Olay, 20.50 sıralarında Yenimahalle İbrahim Öktem Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.D. idaresindeki 07 CCA 776 plakalı Seat marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkarak beton dubada askıda kaldı.

Müdahale ve işlemler

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü yara almadan kurtulurken, araçta maddi hasar meydana geldi. Trafik ekiplerinin incelemelerinin ardından araç çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

KARAMAN’DA KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL REFÜJE ÇIKARKEN, SÜRÜCÜSÜ KAZAYI YARA ALMADAN...

KARAMAN’DA KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL REFÜJE ÇIKARKEN, SÜRÜCÜSÜ KAZAYI YARA ALMADAN ATLATTI.

KARAMAN’DA KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL REFÜJE ÇIKARKEN, SÜRÜCÜSÜ KAZAYI YARA ALMADAN...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.