Karaman'da kavşakta çarpışma: motosiklet sürücüsü yaralandı

Karaman Cumhuriyet Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı kavşağında otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü A.Ö. yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 09.10.2026 11:11
Güncelleme Tarihi: 09.10.2026 11:25

Karaman'da kavşakta çarpışma: motosiklet sürücüsü yaralandı

Kaza yeri ve oluş şekli:

Karaman Cumhuriyet Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerindeki kavşakta bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.A. idaresindeki 70 ACJ 969 plakalı otomobil ile A.Ö. yönetimindeki 70 ACG 565 plakalı motosiklet kavşakta çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet devrildi ve sürücü A.Ö. yaralandı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık müdahalesi ve nakil:

Acil yardım ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı sürücü A.Ö., gelen ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Polis incelemesi ve soruşturma:

Polis ekipleri kaza yerinde inceleme gerçekleştirdi. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturma ve tahkikat başlattı; olayla ilgili ayrıntılar polis raporunda yer alacak.

KARAMAN'DA OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.

KARAMAN'DA OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!