Karaman'da jandarma uygulamasında 334 tarihi sikke ele geçirildi, 4 tutuklama
Operasyon ve bulgular
Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanlarında yürütülen uygulamalar devam ediyor. JASAT başta olmak üzere asayiş ekiplerinin katıldığı denetimler 28 Kasım-7 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi.
Denetimlerde toplam 14 bin 33 kişi sorgulanırken, bunlardan 30'unun çeşitli suçlardan arandığı belirlendi. Yakalanan kişiler arasından 4'ü tutuklandı.
Uygulamalarda ele geçirilenler arasında 334 adet tarihi sikke, muhtelif miktarlarda metamfetamin ve uyuşturucu kullanma aparatları, 138 adet hap, 2 adet obje, 7 adet dedektör ve 1 adet bıçak bulunuyor.
Jandarma, huzur ve güven ortamının sürdürülmesi amacıyla denetim ve uygulamalara kararlı ve kesintisiz şekilde devam edileceğini bildirdi.
ELE GEÇİRİLENLER