DOLAR
42,69 -0,02%
EURO
50,09 0,09%
ALTIN
5.944,07 -0,43%
BITCOIN
3.704.153,82 1,03%

Karaman'da Eşini Bıçakla Rehin Alan Şüpheli Polis Tarafından İkna Edildi

Karaman'da hamile eşini rehin alan Y.K., polis tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Hamile kadın hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 19.04.2025 16:18
Güncelleme Tarihi: 19.04.2025 16:18

Karaman'da Eşini Bıçakla Rehin Alan Şüpheli Polis Tarafından İkna Edildi

Karaman'da, hamile eşini bıçakla rehin alan şüpheli Y.K. (35), polis ekipleri tarafından ikna edilerek gözaltına alındı.

Olay, Y.K.'nin kavgalı olduğu eşi H.K.'yi almak üzere kayınpederinin yaşadığı Kazım Karabekir Paşa Mahallesi'ndeki eve gitmesiyle başladı. Y.K., konuşmak için dışarı çağırdığı H.K.'yi bıçakla rehin aldı ve daha sonra hanesinden Molla Fenari Caddesi'nde bulunan bir dükkana sokarak alıkoydu.

Olayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, uzun süren ikna çabalarının ardından Y.K.'yı gözaltına almayı başardı.

Olay sırasında hafif yaralanan hamile kadın, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Karaman'da hamile eşini bıçakla alıkoyan şüpheli, polislerce ikna edilerek gözaltına...

Karaman'da hamile eşini bıçakla alıkoyan şüpheli, polislerce ikna edilerek gözaltına alındı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı