Karabük'te 100. Yıl Mahallesi'nde ev ve bahçe temizliği yapıldı
Karabük'te mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine ekiplerin müdahale ettiği bir konutta ve çevresinde yoğun çöp birikimi tespit edildi. Olay, 100. Yıl Mahallesi 1033 Nolu Sokak adresinde gerçekleşti.
İhbar ve müdahale
Uzun süredir kötü koku nedeniyle yapılan şikâyetler üzerine bölgeye polis ile Karabük Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekipler evin içini ve bahçesini incelediklerinde salon, yatak odası, mutfak ve banyo dahil tüm alanların çöplerle dolu olduğunu tespit etti.
Evin durumu ve temizlik çalışmaları
Yetkililer, odalar içindeki çöplerin kullanım alanlarını büyük ölçüde kapattığını ve hijyen şartlarının ortadan kalktığını belirtti. Bahçe ve bina çevresinin de çöplerle kaplı olduğu kaydedildi. Temizlik çalışmaları kapsamında ev ve bahçeden yaklaşık 10 kamyon çöp çıkarıldı. Bölgedeki müdahale ve temizlik çalışmaları sırasında görüntüler dron ile kaydedildi.
Aileden açıklama
Baba Nuri T., oğlunun askerden döndükten sonra psikolojik sorunlar yaşadığını ifade etti. Ev sahibi olarak adı geçen Mustafa T. ile ilgili süreçte yetkililerin çalışmaları sürdüğü bildirildi.
KARABÜK’TE MAHALLE SAKİNLERİNİN İHBARI ÜZERİNE BİR EVE GİDEN BELEDİYE EKİPLERİ, EV VE BAHÇEDEN YAKLAŞIK 10 KAMYON ÇÖP ÇIKARDI.