DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0,01%
BITCOIN
3.845.063,58 0,23%

Kara Yollarındaki Çalışmalar ve Trafik Durumu

Kara yollarındaki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı yollar trafik kontrolü altında işliyor.

Yayın Tarihi: 17.07.2025 08:26
Güncelleme Tarihi: 17.07.2025 08:26

Kara Yollarındaki Çalışmalar ve Trafik Durumu

Kara Yollarında Durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları süregeldiği için sürücülerin işlemlerinde dikkatli olmaları gerekmektedir. Kara yollarının bakımına dikkat edilmesi ve trafik işaretlerine uyulması önerilmektedir.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Avrupa Otoyolu üzerindeki 0-1. kilometrelerinde Ispartakule gişelerinden otoyola girişler kapatılmıştır. Bu güzergah üzerinde ilerleyen sürücüler, D-100 üzerinden alternatif yollara yönlendirilmektedir; otoyoldan çıkışlar ise şerit daraltması yapılarak kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli il sınırı ile Adapazarı Kavşağı arasında 4-8. kilometrelerinde bakım-onarım çalışmaları devam etmektedir. Bu kesimde, Ankara-İstanbul istikametinde ulaşıma iki yönlü izin verilmektedir.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 0-3. kilometrelerindeki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle Aydın-İzmir istikametinde sağ şerit ile emniyet şeridi trafiğe kapatılmıştır; ulaşım diğer şeritlerden sürdürülmektedir.

Bursa Çevre Otoyolu'nun İzmir istikametindeki 8-9. kilometreleri, yapım çalışmaları dolayısıyla trafiğe kapatılmıştır. Ulaşım, İzmir-Ankara istikametinden çift yönlü olarak devam etmektedir.

Polatlı-Yunak yolunun 36-54. kilometrelerindeki asfalt yenileme çalışması nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Tayakadın-Hasdal yolunun 52-54. kilometrelerindeki yaya üst geçidi çalışması dolayısıyla her iki yönde sol şeritler trafiğe kapatılmıştır.

Uluborlu-Senirkent yolunun 17-18. kilometrelerindeki menfez yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım, servis yolundan sağlanmaktadır. Bu kesimde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi oldukça önemlidir.

Kırşehir-Ankara yolunun 0-5. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünde iki yönlü olarak sürdürülmektedir.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun, Bursa-Ankara istikametindeki 13-15. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle trafik kapatılmıştır. Bu güzergahta ulaşım servis yolundan gerçekleştirilmektedir.

Çamlıhemşin ayrımı-Rize-Artvin il sınırı yolunun 0-30. kilometrelerinde gerçekleştirilecek çim biçme ve ağaç budama çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönünde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı