Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kar kapıya dayandı montları hazırlayın! Meteoroloji'den hava durumu uyarısı: Tarih verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Türkiye'nin iç ve batı kesimlerinin yağışlı hava etkisinde olacağını duyurdu. Yağışların Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz'de görüleceği, İstanbul, Ankara ve İzmir'in de yağmurlu olacağı bildirildi. Gece saatlerinde ise bazı illerde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Antalya, Osmaniye ve Hatay için ise sel tehlikesine karşı uyarı yapıldı.

Yayın Tarihi: 02.01.2024 09:49
Güncelleme Tarihi: 02.01.2024 17:06

Kar kapıya dayandı montları hazırlayın! Meteoroloji'den hava durumu uyarısı: Tarih verildi!

Türkiye'nin iç ve batı kesimleri bugün yağışlı hava ile karşılaşacak. Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu ve Karadeniz'in batı bölgelerinde aralıklı yağmur ve sağanak yağış görülecek. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında ise karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. 

Türkiye'nin iç ve batı kesimleri bugün yağışlı hava ile karşılaşacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı, Diyarbakır ve Erzurum çevreleri yağış alacak. Ülkemizin geri kalan bölgeleri ise parçalı ve çok bulutlu olacak.

hava-durumu

Yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç bölgeleri, Doğu Anadolu'nun batı kesimi ve Erzurum civarında kar yağışına dönüşecek. Antalya'nın doğusunda sabah, Osmaniye ve Hatay'ın sahil kesimlerinde gece saatlerinde yağışlar yer yer şiddetlenecek. Marmara, iç ve doğu bölgelerde sabah ve gece saatlerinde sis ve pus görülecek. Hava sıcaklığı ülke genelinde değişmeyecek, mevsim normallerinin üstünde olacak.

hava-durumu

MARMARA

Bölgede bulutlar var, Çanakkale ve Balıkesir'in güney kesimleri ile bölge genelinde arada yağmur ve sağanak olacak. Sabah saatlerinde bölge genelinde sis ve pus görülecek, bazı yerlerde çok yoğun olacak.

EGE

Bölgede bulutlar hakim, zaman zaman yağmur ve sağanak görülecek. Sabah saatlerinde iç bölgelerde sis ve pus oluşacak, bazı yerlerde çok yoğunlaşacak.

AKDENİZ

Bölgede bulutlar var, Batı ve Orta Akdeniz ile Adana civarında arada sağanak olacak. Bu gece saatlerinde Antalya'nın doğusunda yağışlar şiddetlenecek. Sabah saatlerinde iç bölgelerde sis ve pus görülecek, bazı yerlerde çok yoğun olacak.

İÇ ANADOLU

Bölgede bulutlar var, bölge genelinde arada hafif yağmur ve sağanak olacak. Sabah saatlerinde bölge genelinde sis ve pus görülecek, bazı yerlerde çok yoğunlaşacak.

hava-durumu

BATI KARADENİZ

Bölgede bulutlar hakim, batısı ve bölge genelinde arada yağmur olacak. Sabah saatlerinde iç bölgelerde sis ve pus var, bazı yerlerde çok yoğun.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ

Bölgede bulutlar var, Orta Karadeniz bölümünde arada hafif yağmur ve sağanak olacak. Sabah saatlerinde iç bölgelerde sis ve pus görülecek, bazı yerlerde çok yoğunlaşacak.

DOĞU ANADOLU

Bölgede bulutlar az, arada parçalı olacak. Sabah saatlerinde bölge genelinde sis ve pus var, bazı yerlerde çok yoğun.

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Bölgede bulutlar seyrek, arada parçalı olacak. Sabah saatlerinde bölge genelinde sis ve pus oluşacak, bazı yerlerde çok yoğun.

Ocak ayının ortasında Türkiye'de kar yağışları başlıyor

Kar yağışlarının yoğun olduğu tarihler için haberimize bakabilirsiniz. Haber linki için buraya tıklayınız.