Kapya biberler ana yola saçıldı: devrilen kamyonda 2 kişi yaralandı

Samsun Tekkeköy'de gece 01.00 civarında devrilen kamyondan yaklaşık 10 ton kapya biber yola saçıldı; kazada sürücü Ali Akgül ve yolcu Berkan Y. yaralandı.

Yayın Tarihi: 06.10.2026 04:00
Güncelleme Tarihi: 06.10.2026 04:01

Kapya biberler ana yola saçıldı: devrilen kamyonda 2 kişi yaralandı

kaza yerinde yaşananlar:

Kaza, gece saat 01.00 sıralarında Samsun'un Tekkeköy ilçesi Şabanoğlu Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. 55 K 2499 plakalı kamyonun sürücüsü Ali Akgül, direksiyon hakimiyetini kaybedince araç orta refüjdeki ağaca çarpıp devrildi.

Bafra'daki sebze halinden yüklediği ve Çarşamba sebze haline götürmekte olduğu bildirilen araçtaki yükün, yaklaşık 10 ton kapya biber olduğu belirtildi. Devrilme sonucu biberler karayoluna yaklaşık 30 metrelik bir alana saçıldı ve yol üzerinde geniş bir alanda dağılma meydana geldi.

yaralananlar ve sağlık müdahalesi:

Kazada kamyon sürücüsü Ali A. (Ali Akgül) ile araçta yolcu olarak bulunan Berkan Y. yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra her iki kişiyi ambulansla Samsun Şehir Hastanesi'ne götürerek tedavi altına aldı.

yol güvenliği ve temizleme çalışmaları:

Kaza nedeniyle ana yol trafiğe kapatılarak ulaşım yan yoldan sağlandı. Devrilen kamyon vinç yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı, yola saçılan biberler kamyonetlere yüklenerek taşındı ve karayolu yeniden trafiğe açıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

SAMSUN'UN TEKKEKÖY İLÇESİNDE DEVRİLEN KAMYONDAKİ YAKLAŞIK 10 TON KAPYA BİBER YOLA SAÇILIRKEN...

SAMSUN'UN TEKKEKÖY İLÇESİNDE DEVRİLEN KAMYONDAKİ YAKLAŞIK 10 TON KAPYA BİBER YOLA SAÇILIRKEN, KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!