Kapuz Caddesi'nde motor yangını park halindeki otomobili kullanılamaz hale getirdi

Zonguldak Kapuz Caddesi'nde park halinde olan 67 AK 875 plakalı otomobilin motorunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü; araç kullanılamaz oldu.

Yayın Tarihi: 08.09.2026 23:32
Güncelleme Tarihi: 08.09.2026 23:32

Kapuz Caddesi'nde motor yangını park halindeki otomobili kullanılamaz hale getirdi

Olayın gelişimi

Zonguldak Kapuz Caddesi üzerinde uzun süredir park halinde bulunan 67 AK 875 plakalı otomobilin motor kısmında, nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı. Dumanların yükselmesi üzerine çevredekiler durumu yetkililere bildirdi.

Müdahale ve süreç

Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürdü. Müdahale sonrası araçta yoğun ısıya bağlı hasar tespit edildi; otomobil kullanılamaz hale geldi.

Soruşturma ve güvenlik

Polis ekipleri yangının çıkış nedeni hakkında soruşturma başlattı. Yetkililer, yangının motor bölümünde başladığını belirtti; kesin neden yapılacak teknik inceleme sonrası açıklanacak.

ZONGULDAK(İHA)-ZONGULDAK’TA KAPUZ CADDESİ ÜZERİNDE PARK HALİNDEKİ OTOMOBİL YANGINDA KULLANILMAZ...

ZONGULDAK(İHA)-ZONGULDAK’TA KAPUZ CADDESİ ÜZERİNDE PARK HALİNDEKİ OTOMOBİL YANGINDA KULLANILMAZ HALE GELDİ.

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.