Kapadokya'da ATV, UTV ve cip işletmeleri için komisyon kuruldu
Kapadokya Alan Başkanlığı öncülüğünde, bölgede faaliyet gösteren ATV, UTV ve cip acente işletme temsilcilerinden oluşan bir komisyon oluşturuldu. Komisyon, sektörel talep ve beklentilerin daha hızlı ve etkin şekilde çözülmesini amaçlıyor.
Toplantı ve değerlendirmeler
Komisyon üyeleriyle gerçekleştirilen toplantıya Başkanlık eden Kapadokya Alan Başkanı Cem Aslanbay başkanlık etti. Aslanbay toplantının verimli geçtiğini belirterek, komisyon çalışmalarına ilişkin şu değerlendirmeyi paylaştı:
"Bölgemizde faaliyet gösteren ATV-UTV ve cip acente işletmeleri tarafından, sektörel talep ve beklentilerin daha hızlı sonuca ulaşması ve sürecin daha işlevsel yürütülmesi için kurulan komisyonun üyeleriyle bir araya geldik. Komisyonun bu zamana kadar yapmış olduğu çalışmalar, öneri ve tavsiyeleri üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Katılımları ve özverili çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyorum"
Amaç ve beklenen katkılar
Kurulan komisyonun hedefi, Kapadokya'da doğa turizmi kapsamında önemli bir yer tutan ATV, UTV ve cip safari faaliyetlerinin daha düzenli ve sürdürülebilir şekilde yürütülmesine katkı sağlamak olarak açıklandı. Toplantı, sektörel taleplerin hızla sonuçlandırılması ve süreçlerin işlevselliğinin artırılması üzerine odaklandı.
KAPADOKYA ALAN BAŞKANLIĞI ÖNCÜLÜĞÜNDE, KAPADOKYA BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN ATV, UTV VE CİP ACENTE İŞLETME TEMSİLCİLERİNDEN OLUŞAN KOMİSYON KURULDU.