Kangal'da Termik Santrali servis otobüsü kazası: 6 işçi hafif yaralandı

Kangal'da Konyaşeker'in işlettiği termik santralde çalışan işçileri taşıyan servis, sis ve buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak kaza yaptı; 6 işçi hafif yaralandı.

Yayın Tarihi: 31.01.2026 10:14
Güncelleme Tarihi: 31.01.2026 10:46

Kangal'da Termik Santrali servis otobüsü kazası: 6 işçi hafif yaralandı

Kangal'da termik santral servis otobüsü yoldan çıktı

Olayın ayrıntıları

Sivas’ın Kangal ilçesinde, Torku’nun iştiraki Konyaşeker tarafından işletilen Kangal Termik Santrali’nde çalışan işçileri taşıyan servis otobüsü, gece saat 00.30 sıralarında Kangal 8’inci kilometre mevkiinde yoğun sis ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarına kaydı.

Servis otobüsünü kullanan C.C. idaresindeki araçta meydana gelen kazada, olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından yapılan değerlendirmede 6 kişi hafif şekilde yaralandı.

Müdahale ve inceleme

Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yapılan tıbbi değerlendirmeler sonucunda yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaza sonrası yol kenarına kayan otobüs, ekiplerin uzun uğraşı sonucunda bulunduğu yerden kaldırılarak yoldan çekildi. Olayla ilgili olarak yetkili birimler tarafından inceleme başlatıldı.

SİVAS’IN KANGAL İLÇESİNDE TERMİK SANTRAL İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN SERVİS OTOBÜSÜ, YOĞUN SİS VE BUZLANMA...

SİVAS’IN KANGAL İLÇESİNDE TERMİK SANTRAL İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN SERVİS OTOBÜSÜ, YOĞUN SİS VE BUZLANMA NEDENİYLE YOLDAN ÇIKARAK KAZA YAPTI. KAZADA 6 KİŞİ HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI.

SİVAS’IN KANGAL İLÇESİNDE TERMİK SANTRAL İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN SERVİS OTOBÜSÜ, YOĞUN SİS VE BUZLANMA...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.