Kaman’da 35. ceviz, kültür ve sanat festivali sahne şovlarıyla sürdü
Kırşehir’in Kaman ilçesinde düzenlenen 35. Ceviz, Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan isimler, izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Festival programının en ilgi çeken bölümlerinden olan konserlerde pop müziğin sevilen isimlerinden Ece Seçkin ile rap grubu Poizi performans sergiledi.
Binlerce kişi cumhuriyet meydanı’nı doldurdu:
Konser alanı olarak belirlenen Cumhuriyet Meydanı ve çevresi, Kırşehir ile çevre illerden gelen izleyicilerle doldu. Organizasyon yetkilileri ve güvenlik önlemleri çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte, sahne gösterileri ve müzik programlarıyla yaklaşık 50 bin kişinin festival coşkusuna ortak olduğu kaydedildi.
Etkinliğin yerel tanıtıma katkısı:
Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, festivalin ilçenin kültürel değerlerinin tanıtılmasına ve Kaman’ın daha geniş kitlelere duyurulmasına katkı sağladığını belirtti. Festival, konserler ve çeşitli etkinliklerle vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatmayı sürdürdü.
KIRŞEHİR'İN KAMAN İLÇESİNDE BU YIL 35'İNCİSİ DÜZENLENEN CEVİZ, KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ'NDE ECE SEÇKİN VE POİZİ HAYRANLARINI COŞTURDU.