Kaldırıma savrulan motosiklet sürücüsü taş dubaya çarpıp yaralandı
Bolu Karaçayır Mahallesi PTT Caddesi'nde meydana gelen kazada, bir motosiklet sürücüsü kaldırıma çarpıp taş duba ile temas ederek savruldu. Olayda yaralanan sürücü çevredekilerin müdahalesiyle ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaza anı ve oluş şekli:
Edinilen bilgilere göre, S.Ö.D. idaresindeki 14 ADV 389 plakalı motosiklet cadde üzerinde ilerlerken, park halinde bulunan 14 AAT 065 plakalı otomobil aniden yola çıktı. Çarpmamak için kaldırıma doğru manevra yapan sürücü önce kaldırıma, ardından yol kenarındaki taş dubaya çarparak yere savruldu. Olay anı, yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Sürücüler arasındaki diyalog:
Yerde acı içinde kıvranan sürücü S.Ö.D. çevredekilerin yardımına koştuğunu söylediği otomobil sürücüsüne, 'Önüme çıktı, onun yüzünden oldu. Önüme çıktın, ben duramadım. Kolum çok kötü' diyerek tepki gösterdi. Otomobil sürücüsü ise, 'Geçmiş olsun. Kameraya bakarız ama çok atlamadım öyle. Özür dilerim ama ben sinyalimi verdim, sen arkadan hızlı geldin. Polis gelir, bakar' şeklinde cevap verdi.
Müdahale ve soruşturma:
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü ambulansla Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı ve güvenlik kamerası kayıtları olay yerinde delil olarak değerlendiriliyor.
BOLU’DA MEYDANA GELEN MOTOSİKLET KAZASINDA YOLA SAVRULAN KADIN SÜRÜCÜ, YERDE ACI İÇİNDE KIVRANDI. YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI.