Kaldırım tartışması Bursa Emek'te yumruklu kavgaya dönüştü

Bursa Osmangazi Emek Mahallesi'nde kaldırımda duran kişi ile otomobil sürücüsü arasındaki sözlü tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü.

Yayın Tarihi: 29.08.2026 10:17
Güncelleme Tarihi: 29.08.2026 10:17

Kaldırım tartışması Bursa Emek'te yumruklu kavgaya dönüştü

Bursa'da kaldırım tartışması:

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesinde meydana geldi. Kaldırım üzerinde duran bir şahıs ile bir otomobil sürücüsü arasında, henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen anlar:

Tartışma kısa sürede alevlenerek tarafların birbirlerine yumruklarla saldırmasına yol açtı. Yaşananlar, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Çevredekilerin müdahalesi:

Çevrede bulunan vatandaşların araya girmesiyle kavga sona erdi. Olayla ilgili başka bir bilgi veya açıklama henüz paylaşılmadı.

SÖZLÜ TARTIŞMA BÜYÜDÜ, YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

SÖZLÜ TARTIŞMA BÜYÜDÜ, YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.