Kahramanmaraşlı genç kaleci Kerem Çelik beş günlük yaşam savaşını kaybetti

Kahramanmaraş’ta 5 gün önceki trafik kazasında ağır yaralanan Kahramanmaraş İstiklalspor U-19 kalecisi Kerem Çelik, yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 27.07.2026 16:10
Güncelleme Tarihi: 27.07.2026 16:10

Kahramanmaraşlı genç kaleci Kerem Çelik beş günlük yaşam savaşını kaybetti

kaza ve ilk müdahale:

Onikişubat ilçesi Batı Çevre Yolu üzerinde 5 gün önce meydana gelen kazada, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 VOZ 17 plakalı Volkswagen marka otomobil seyir halindeyken kontrolden çıkarak yol kenarındaki direğe çarptı. Araçta bulunan iki kişi ağır yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi edilenlerden, Kahramanmaraş İstiklalspor U-19 takımının kalecisi Kerem Çelik doktorların tüm müdahalelerine rağmen kazadan beş gün sonra yaşamını yitirdi.

kulüp ve kentteki yas:

Kerem Çelik'in vefatı, başta Kahramanmaraş İstiklalspor camiası olmak üzere aile, takım arkadaşları ve spor çevrelerinde derin üzüntü yarattı. Genç sporcunun kaybı haberi kent genelinde büyük bir sarsıntı etkisi oluşturdu.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan diğer kişinin hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Genç bir sporcunun yaşamını yitirmesi, hem ailesi hem de yerel spor topluluğu için ciddi bir kayıp olarak değerlendiriliyor.

Olayla ilgili yetkin birimlerin müdahalesiyle yürütülen sağlık bakım sürecinde, tıbbi ekiplerin günlerce devam eden çalışmaları sonuçsuz kaldı ve Kerem Çelik son olarak yoğun bakımda hayatını kaybetti. Aile ve kulüp çevresinde başsağlığı dilekleri sürüyor.

KAHRAMANMARAŞ'TA 5 GÜN ÖNCE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA AĞIR YARALANAN KAHRAMANMARAŞ...

KAHRAMANMARAŞ'TA 5 GÜN ÖNCE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA AĞIR YARALANAN KAHRAMANMARAŞ İSTİKLALSPOR U-19 TAKIMI'NIN KALECİSİ KEREM ÇELİK, TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ. GENÇ SPORCUNUN VEFATI, AİLESİ, TAKIM ARKADAŞLARI VE SPOR CAMİASINI YASA BOĞDU.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.