Kahramanmaraş'ta olumsuzluk yok, vali Ünlüer duyurdu

Vali Ünlüer, Adana Saimbeyli ve Osmaniye Sumbas'ta meydana gelen depremlerin Kahramanmaraş'ta hissedildiğini, il genelinde olumsuzluk olmadığını bildirdi.

Yayın Tarihi: 04.10.2026 15:34
Güncelleme Tarihi: 04.10.2026 15:34

Kahramanmaraş'ta olumsuzluk yok, vali Ünlüer duyurdu

Vali Ünlüer'in açıklaması:

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Adana ve Osmaniye'de meydana gelen depremlerle ilgili olarak kentte olumsuzluk bulunmadığını duyurdu.

Ünlüer sosyal medya paylaşımında, Adana'nın Saimbeyli ilçesinde peş peşe meydana gelen 4.8 ve 4.9 büyüklüğündeki iki deprem ile Osmaniye'nin Sumbas ilçesindeki 5.2 büyüklüğündeki depremin ilimizde hissedildiğini belirtti.

Vali, şu an itibarıyla il genelinde herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi ve depremden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bölgede durum değerlendirmesi:

Açıklamada, hissedilme bilgisi dışında Kahramanmaraş genelinde olumsuz bir durum tespit edilmediği belirtildi.

Vali Ünlüer ayrıca 'Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun' temennisinde bulundu.

KAHRAMANMARAŞ VALİSİ MÜKERREM ÜNLÜLER, ADANA VE OSMANİYE'DE MEYDANA GELEN DEPREMLERLE İLGİLİ...

KAHRAMANMARAŞ VALİSİ MÜKERREM ÜNLÜLER, ADANA VE OSMANİYE'DE MEYDANA GELEN DEPREMLERLE İLGİLİ OLARAK KAHRAMANMARAŞ'TA OLUMSUZLUĞUN OLMADIĞINI AÇIKLADI

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.