Kahramankazan'da yarış atı taşıyan araçta 27 kilogram esrar ele geçirildi
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde polis ekiplerinin yürüttüğü operasyonda, yarış atı taşıyan bir araçta valize konulmuş şekilde 27 kilogram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili dört kişi gözaltına alındı.
Operasyonun detayları
Kahramankazan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gece saatlerinde uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik bir operasyon gerçekleştirildi. Yapılan takip ve tespitler sonucu hareket halindeki yarış atı taşıyan araç durduruldu ve detaylı arama yapıldı.
Ele geçirilen deliller ve adli süreç
Aramalarda, araç içinde bulunan bir valiz içinde toplam 27 kilogram esrar bulundu. Olayla bağlantılı olarak dört şüpheli gözaltına alındı ve haklarında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suçundan adli işlem başlatıldı.
Güvenlik ve soruşturma
Soruşturma, Kahramankazan Cumhuriyet Başsavcılığı denetiminde sürdürülüyor. Yetkililer, operasyonun bölgede uyuşturucu ticaretinin engellenmesine yönelik yürütülen çalışmanın bir parçası olduğunu belirtiyor.
Yarış atı taşıyan aracın içinde 27 kilo esrar yakalandı