Jandarmadan bağımlılıkla mücadele eğitimi

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Emirdağ'da bir işletmede 72 çalışana Bağımlılığa İlk Kale; Aile projesi kapsamında uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verdi.

Yayın Tarihi: 03.07.2026 13:38
Güncelleme Tarihi: 03.07.2026 13:38

Jandarmadan bağımlılıkla mücadele eğitimi

Jandarmadan bağımlılıkla mücadele eğitimi

Eğitimin düzenlenmesi

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Emirdağ ilçesinde faaliyet gösteren bir işletmede eğitim verildi.

Eğitim, Bağımlılığa İlk Kale; Aile projesi çerçevesinde gerçekleştirildi ve 72 çalışana ulaştı.

Eğitim içeriği

Çalışmada Bağımlılığa Karşı İlk Kale; Aile, Uyuşturucu Maddeler ve Bağımlılıkla Mücadele ve En İyi Narkotik; Anne konularında bilinçlendirme yapıldı.

AFYONKARAHİSAR'DA JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN EMİRDAĞ İLÇESİNDE FAALİYET GÖSTEREN BİR İŞLETMEDE...

AFYONKARAHİSAR'DA JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN EMİRDAĞ İLÇESİNDE FAALİYET GÖSTEREN BİR İŞLETMEDE BAĞIMLILIĞA KARŞI MÜCADELE EĞİTİMİ VERİLDİ.

AFYONKARAHİSAR'DA JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN EMİRDAĞ İLÇESİNDE FAALİYET GÖSTEREN BİR İŞLETMEDE...

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.