Jandarma uzman çavuş Mustafa Başer memleketinde hayatını kaybetti

Van’da görevli Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Başer, yıllık izninde bulunduğu Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi; cenazesi köyünde toprağa verildi.

Yayın Tarihi: 03.07.2026 15:47
Güncelleme Tarihi: 03.07.2026 15:47

Jandarma uzman çavuş Mustafa Başer memleketinde hayatını kaybetti

Jandarma uzman çavuş Mustafa Başer memleketinde hayatını kaybetti

Van Edremit Merkez Komutanlığı’nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Başer, yıllık iznini geçirmek üzere Afyonkarahisar’ın Çay ilçesindeki memleketine geldi. İznini geçirdiği sırada aniden rahatsızlanarak kalp krizi geçirdiği belirlenen Başer, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tören ve defin

Başer için Karamık Köyü Camii’nde öğle namazını müteakip askeri cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından merhumun naaşı dualarla toprağa verildi.

Katılımcılar

Cenaze merasimine; Çay Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Karacaören Belediye Başkanı Üzeyir Kasap, İlçe Jandarma Komutanı M. Kadir Kara, İl Jandarma Komutan Vekili ve Mali Şube Müdürü Teğmen Mustafa Mete ile merhumun ailesi, yakınları, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

UZMAN ÇAVUŞ MUSTAFA BAŞER İÇİN KARAMIK KÖYÜ CAMİİ'NDE ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİP ASKERİ CENAZE TÖRENİ...

UZMAN ÇAVUŞ MUSTAFA BAŞER İÇİN KARAMIK KÖYÜ CAMİİ'NDE ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİP ASKERİ CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.

UZMAN ÇAVUŞ MUSTAFA BAŞER'İN AİLESİ TABUTUNA SARILARAK GÖZYAŞI DÖKTÜ

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.