İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde, kara yolunun kenarındaki otluk alanda çıkan yangın, çevrede bulunan 8 evi etkileyerek hasara neden oldu. Yangının nedeni henüz belirlenemedi. Çıkan yangın, kısa sürede genişleyerek zeytin bahçelerine ve evlere sıçradı.
Yangının büyümesi üzerine, çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Torbalı Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaklaşık 2 saatlik yoğun bir çalışmanın ardından yangını kontrol altına almayı başardı.
Yangın sonucunda tek katlı 8 ayrı evde hasar meydana gelirken, dumandan etkilenen 2 kişi ise ambulanslarla Menderes Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayrıca, yangına neden olduğu düşünülen bir kişinin yakalanması için jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.
İzmir'in Menderes ilçesinde otluk alanda çıkan yangın 8 evde hasar oluşmasına neden oldu.
İzmir'in Menderes ilçesinde otluk alanda çıkan yangın 8 evde hasar oluşmasına neden oldu.