İzmir Konak'ta park halindeki araçlara saldırı
İzmir'in Konak ilçesi Çankaya semtinde sabah saat 04.00 civarında park halindeki çok sayıda otomobile yönelik bir saldırı gerçekleşti. Olay, bölgedeki oteller bölgesinde ve İzmir İl Emniyet Müdürlüğünün hemen karşısındaki sokakta meydana geldi.
Olayın detayları
Görgü tanıklarının ve olay yerindeki incelemelere göre, kimliği belirsiz bir kişi sokak boyunca yürüyerek araçların aynalarını kırdı ve camlarına maddi hasar verdi. Hasarı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi.
Görüntüler ve soruşturma
Saldırı anı çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından kayda alındı. Kayda yansıyan görüntülerde şüphelinin araçların arasına girip aynalara zarar verdiği anlar yer aldı. Polis, görüntüleri inceleyerek şüphelinin kimliğini tespit etmek ve yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
Olayla ilgili inceleme devam ediyor ve yetkili birimler çalışmalarını sürdürüyor.
İZMİR'İN KONAK İLÇESİNDE SABAHA KARŞI PARK HALİNDEKİ ÇOK SAYIDA OTOMOBİLİN AYNALARINI KIRIP CAMLARINA ZARAR VEREN ŞÜPHELİ, GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI.